Mitt första inlägg!

Hej, säger jag som heter Beata, och välkommen hit! Det här känns spännande, något nytt och oprövat för min del! Du som läser har kommit precis i rätt tid för premiären, för det här är första inlägget på denna blogg, som jag än så länge inte vet exakt vad den kommer att handla om. Om livet antagligen. För mig handlar livet mycket om att hitta och landa i de där härliga stunderna av balans. De som förhoppningsvis kommer lite då och då, men som man inte alltid vet hur man ska kalla fram. Jag har kommit fram till att jag lättast gör det genom att utmana mig själv och min kropp i olika former av träning och jag vill gärna inspirera alla omkring mig till ett hälsosamt och aktivt liv. Jag vill sprida ringar på vattnet genom uppmuntran! Här ska du som läser kunna ta del av mina funderingar, se stunder i min vardag och kanske hitta tips som förgyller din vardag. I bästa fall. Det kan också tänkas att bloggen vissa dagar framförallt kommer att fungera som ett sätt för mig att skriva av mig.

Det är också viktigt! Förutom träning och hälsa blir jag glad av att träffa mina vänner och några av dem kommer säkert att dyka upp här. Vill du veta mer om mig, så kika in på ”Om mig”. Sist men inte minst vill jag säga tack och vad kul att du läser! Hoppas du kommer att tycka om bloggen och vilja återkomma hit!

Publicerat i: Okategoriserade