Yoga och mer jobb

Idag låg jag kvar och drog mig lite längre än tänkt i sängen, så frukosten blev inte lika härligt lång som den är när den är som bäst. Istället blev det effektivt mat-intag och tedrickande, innan jag gav mig iväg till jobbet. Just nu har vi en väldigt spännande uppgift som känns både ny och utvecklande. Men med nya uppgifter kommer också en viss nervositet, så det är skönt att vi är flera som kan jobba tillsammans och rådfråga varandra. Till lunch gick jag ut med en kollega och köpte sushi på ett nytt ställe inte så långt från jobbet. Sushin var riktigt bra faktiskt, fräsch och bra smak på riset. Det var dessutom skönt att komma ut och gå och få lite frisk luft under lunchtimmen.  

Eftersom jag hade tid tog jag den långa vägen hem, så nu när jag tänker på det har jag faktiskt fått en rejäl dos av både luft och vardagsmotion! Nu är jag nyss hemkommen efter ett hatha yoga-pass och kroppen är sådär skönt avslappnad och lugn. När jag började med yoga kände jag mig ganska otålig över att jag, som alltid har tänkt att jag är ganska smidig, inte kom ner i alla positioner. Jag kommer fortfarande inte ner i alla positioner fullt ut, men det känns inte lika viktigt längre. Visst gör jag yoga för att bli smidig och stark, men jag vinner också minst lika mycket mentalt. Den där stunden av totalt fokus inåt är guld värd och håller i sig mycket längre än vad passet varar. Hoppas du som läser det här har en bra kväll! Namaste!

Publicerat i: Okategoriserade