Lite höstshopping

För ett tag sen läste jag ett tips om hur man kan göra för att hitta vilka färger som passar ens personlighet, som ett led i att få en mer enhetlig garderob och stil. Jag vet att jag tänkte mycket på det där när jag var yngre, vad som skulle vara min stil, men fram tills nu var det längesedan jag ägnade stilen någon längre tanke.

Jag har mer köpt plagg som jag tycker är snygga och bekväma och då blir det ju ändå enhetligt på något vis. Tipset handlade i alla fall om att tänka efter när någon har gett dig en komplimang om att ”den där tröjan är snygg” eller ”den där klänningen passar dig”. Vad som passar dig då är troligen just färgen. När jag tänker efter tycker jag mycket om varma färger, som rött, orange och mörklila. Den tanken hade jag med mig när jag nu gick på lite höstshopping. I takt med att kvällarna blir svalare får jag och säkert ni också lust till stickade koftor och varma halsdukar att rymma in i när höstregnet kommer. Jag hittade en vinröd längre kofta med stora knappar och fickor lagom stora att lägga nycklar i under morgonpromenaden, perfekt! Det blev också en sval skjorta i varmt senapsgult som föll väldigt fint och en vit enkel men smidig topp som känns väldigt användbar till jobbet framför allt. Sist men inte minst passade jag på att ladda upp med lite tjockare tights och en stickad halsduk i grått. Hösten, nu är jag redo!

Publicerat i: Okategoriserade