Dags att ta tag i träningen

Semestern var verkligen härlig och gav tid för välbehövlig vila, precis som jag hade hoppats på att den skulle göra. Nu känner jag att jag har fått både lust och energi att ta tag i träningen. Efter lite research på träningsschema har jag hittat ett som jag tror kommer att passa mig perfekt! En varierande mix av kondition, styrka och uthållighet. Ett inslag som jag är extra sugen på är simning på tisdagen, som blir nytt för hösten. Träning är ju väldigt individuellt, så se det här som en inspiration. Nu kör vi!

måndag: Veckan börjar med en snabb promenad på morgonen, 45 min–1 timme. Efter att ha kollat in höstschemat ser jag att min favoritinstruktör har yoga på måndagskvällar, så för styrka, smidighet och inte minst den mentala träningen kommer jag sikta på att gå på Power yoga, 1 timme.

tisdag: En snabb promenad på morgonen, 45 min- 1 timme. Till jobbet tar jag med mig simkläder och inte minst en aprikosdoftande body lotion som belöning efter ett simningspass, 1 timme. Här tänker jag variera simsätten från gång till gång. Det är också ett bra tillfälle att öva på att crawla, som jag alltid har haft lite komplex över att jag inte kan så bra.

onsdag: En snabb promenad på morgonen, 45 min- 1 timme. Styrkepass på gymmet, fokus på att gå igenom hela kroppen, 1 timme.

torsdag: En snabb promenad på morgonen, 45 min- 1 timme. Aerobicspass eller något liknande på kvällen, 1 timme. Kanske kan jag dra med ett gäng kompisar?

fredag: Morgonyoga, 1 timme. Att göra yoga på morgonen är verkligen superskönt. Helt ärligt tycker jag att det gör resten av dagen lite lättare. På eftermiddagen siktar jag på cykling, 45 min efter jobbet.

lördag: Vilodag, men en lugn morgonpromenad kanske blir av ändå eftersom det är en så bra start på dagen.

söndag: En snabb morgonpromenad, 45 min- 1 timme. Styrkepass på gymmet eller hemma med bra musik på hög volym, fokus på att gå igenom hela kroppen, 1 timme.

Publicerat i: Okategoriserade